Palvelut

Vanhassa vara parempi, niin myös kiinteistönhoidossa. Reilun kolmenkymmenen vuoden kokemus erilaisten kiinteistöjen huoltamisessa merkitsee varmaa osaamista ja vankkaa paikallistuntemusta. Laajenevassa joukossamme on monen alan osaajia. Voit jättää huoleksemme ulko- ja sisäalueiden puhtaanapidon, Lvi- ja muut huoltokorjaukset. Yllättävien tilanteiden varalta meillä päivystetään joka päivä ympäri vuorokauden.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Vanhoja kansanviisauksia unohtamatta luotamme suunnitelmalliseen toimintaan, jossa apuna ovat modernit tietojärjestelmät. Seuraamme internetin kautta sovittujen aikataulujen toteutumista. Suunnitelmallisuutta ovat myös tarkat työmäärä- ja kustannuslaskelmat sekä jatkuvat asiakastyytyväisyysmittaukset. Olemme valmiita tekemään suunnitelman juuri teidän tarpeisiinne.

Yhdessä meissä on voimaa

Uudet tuulet lakaisevat, sanoi vanha kansa, kun asiat saivat uuden käänteen. Meidän mielestämme kiinteistöpalvelut tarvitsevat nyt uuden käänteen, kokonaisvaltaisen ajattelutavan. Yhteistyö paikallisten ja valtakunnallisten alan asiantuntijoiden kanssa mahdollistaa henkilöstön jatkuvan kouluttamisen ja edulliset yhteishankinnat. Yhteistoiminnan ansiosta pystymme tarjoamaan entistä laajempia palvelukokonaisuuksia liike- ja asuinkiinteistöjen tämän päivän tarpeisiin.