Kiinteistöhuolto

Suunnitelmallinen, toimiva ja tehokas kiinteistöhuolto turvaa asumisviihtyvyyden ja kiinteistön arvon. Palvelumme on suunniteltu helposti valittaviksi kokonaisuuksiksi, joista löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaisen kiinteistön kunnossapitoon. Meillä kiinteistöstäsi huolehtii ammattitutkinnon suorittaneet ammattilaiset ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkaita kuunnellen. Käytössämme on useita nykyaikaisia järjestelmiä, joiden avulla varmistamme palvelumme laadun ja kustannustehokkuuden.

palvelut
  • Kiinteistöjen yleishuolto- ja valvonta
  • Energiasäästöprojektit
  • Määräaikaishuollot ja tarkastukset
  • Ulkoalueiden ylläpito ja perusparannukset
  • Päivystys 24/7

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Toimitusjohtaja

Ismo Multanen

Innovatiivista ja ihmisläheistä kiinteistöhuoltoa

Digitaaliset palvelumme

Asiakkaidemme käytössä on kiinteistöhuollon sähköiset työkalut, jotka helpottavat ja parantavat kommunikointia sekä tehostavat toimintaamme. Sähköisen huoltokirjan avulla myös asiakkaamme tietävät kuka tekee, mitä tekee ja missä.

Meille on tärkeää, että asiakaskohteissamme asuminen on vaivatonta ja sen vuoksi myös kehitämme sähköisiä palvelujamme aktiivisesti.

Kiinteistöhuollon yhteydenottolomake

Erikseen veloitettavien töiden ja oven avausten hinnat

Mikäli päivystyksen kautta tilattu työ osoittautuu kuuluvaksi huoneiston osakkaan tai vuokralaisen vastuulle, laskutetaan huoltomiehen päivystyskäynti oheisen hinnaston mukaisesti osakkaalta tai vuokralaiselta.

Oven avaukset suoritamme vain talon asukkaille ja pyydämme esittämään henkilötodistuksen. Mikäli asiakkaalla on aikaisempia oven avauksia maksamatta, voi avauksen maksaa vain käteis- tai korttimaksulla avauksen yhteydessä.

Hinnasto on voimassa alkaen 1.1.2020 ja hinnat sisältävät arvolisäveron 24 %.

© 2021 Talohuolto Multanen Oy

Puhelin 0207 438 470 | Y-tunnus: 0802862-2 | Tietosuojaseloste