Palvelut

Vanhassa vara parempi, niin myös kiinteistönhoidossa. Reilun kolmenkymmenen vuoden kokemus erilaisten kiinteistöjen huoltamisessa merkitsee varmaa osaamista ja vankkaa paikallistuntemusta. Laajenevassa joukossamme on monen alan osaajia. Voit jättää huoleksemme ulko- ja sisäalueiden puhtaanapidon, Lvi- ja muut huoltokorjaukset. Yllättävien tilanteiden varalta meillä päivystetään joka päivä ympäri vuorokauden.

Tuttu kuin entisajan talonmies

Pysyvä henkilöstö tuntee huollettavat kiinteistöt läpikotaisin, eikä katso kelloon, kun yllättävä tilanne vaatii nopeaa toimintaa. Tunnettuus ei ole vain tuttu logo työasussa, vaan tutuksi tullut ihminen. Paikallistuntemus ja yrittäjävetoinen tausta tehostavat askelia asiakkaan eduksi.

Seinilläkin on korvat

Se on luottamuksellinen suhde. Tehdä iltakierros nippu yleisavaimia vyöllä tai toimia erikoiskiinteistöjen valvovana silmänä syyspimeillä. Työntekijöidemme tilannetaju ja ehdoton luotettavuus ovat meille kunnia-asia.

Puhtaus on puoli ruokaa

Se on myös tärkeä osa yrityskuvaa, olipa kyse eteisaulasta tai piha-alueen roskakatoksesta. Hyvin hoidetut kiinteistöpalvelut ovat sijoitus kiinteistön jälleenmyyntiarvoon.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Vanhoja kansanviisauksia unohtamatta luotamme suunnitelmalliseen toimintaan, jossa apuna ovat modernit tietojärjestelmät. Seuraamme internetin kautta sovittujen aikataulujen toteutumista. Suunnitelmallisuutta ovat myös tarkat työmäärä- ja kustannuslaskelmat sekä jatkuvat asiakastyytyväisyysmittaukset. Olemme valmiita tekemään suunnitelman juuri teidän tarpeisiinne.

Yhdessä meissä on voimaa

Uudet tuulet lakaisevat, sanoi vanha kansa, kun asiat saivat uuden käänteen. Meidän mielestämme kiinteistöpalvelut tarvitsevat nyt uuden käänteen, kokonaisvaltaisen ajattelutavan. Yhteistyö paikallisten ja valtakunnallisten alan asiantuntijoiden kanssa mahdollistaa henkilöstön jatkuvan kouluttamisen ja edulliset yhteishankinnat. Yhteistoiminnan ansiosta pystymme tarjoamaan entistä laajempia palvelukokonaisuuksia liike- ja asuinkiinteistöjen tämän päivän tarpeisiin.